2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yüzı saf opsiyonel olarak düzenınan hidrolik posta ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni plan derunin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenleri yangın ile alay malay yığın ve sarsıntı kadar öteki tabii afetlerdede kullanılabilir olması dolayısıyla titizlikle korunmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri yüksek kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına iyi yüce nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Antrparantez, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna aldatmaınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma düzından fayda peyda etmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 insan kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca skorsına rabıtlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının yangın kapısı ürün kalitesi ne derece güzel ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat enseışını getirmektedir.

Kanun ve yönetmeliklere göre planlı yangınla uğraş adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın yerine tüm projelendirme ustalıklemlerinizi birey ve mal kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Bu sebeple bina ortamında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Report this wiki page